eenlijn

Vind je opleiding

Wat is éénlijn.be en wie werkt er aan mee?

Historiek

Gedeelde Sumehr, Vitalink medicatieschema, Gedeeld Farmaceutisch Dossier, eHealthBox, MyCareNet... Een greep uit een tiental nieuwe digitale diensten die dit jaar in gebruik worden genomen. Voor sommigen lijkt dat bedreigend, zeker indien je er nog maar weinig of helemaal niets van weet.

De vraag naar ICT-ondersteuning werd gesteld tijdens de conferentie eerstelijnsgezondheidszorg in 2010. Op 7 december 2013 vond een opvolgsymposium plaats waar het concrete actieplan voor de ICT-ondersteuning en samenwerking met alle betrokkenen werd toegelicht. Een consortium rond Groep Syntra West vzw nam de opdracht van het Agentschap Zorg en Gezondheid aan. Zo werd het project éénlijn.be geboren.

Wie werkt er aan mee ?

Eénlijn.be, gesteund door de Vlaamse Overheid, is een samenwerkingsverband van beroepsorganisaties en ICT-ondersteunende partners die het gebruik van al die diensten wil aanmoedigen, teneinde de samenwerking in de eerste lijn te bevorderen, wat zorgt voor een betere gezondheidzorg.

Partners in het project zijn Domus Medica, het Vlaams Apothekers Netwerk, het Huis Voor Gezondheid, PraktijkCoach en HealthConnect met als projectmanager apr. Dirk Broeckx.
De Stuurgroep bestaat o.m. uit volgende vertegenwoordigers:

  • Voor Domus Medica: Christophe Dekoninck
  • Voor VAN: Hilde Deneyer
  • Voor Huis voor Gezondheid: Annick Dermine & Stefaan Van Bever

HIER vind je een overzicht van de concrete activiteiten van éénlijn.be


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

© Copyright 2017 door Eénlijn | Alle rechten voorbehouden | info@eenlijn.be

 

Ondersteuning

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be