eenlijn

KNXperience

Concept

Ben je erop gebrand je kennis, ervaringen en best practices te delen met andere KNX-professionals? Dan is KNXperience jou op het lijf geschreven! Het doel van KNXperience is het creëren van een optimale wisselwerking tussen de KNX-specialist en andere vakmannen.

Als gecertificeerd KNX Training Center laat SBM geen kansen liggen. Want we hebben, net als jij, een hands-on-mentaliteit. SBM mikt via dit exclusieve vierdelige traject op een groeiende dynamiek tussen KNX-specialisten.

SBM organiseert in 2018 vijf KNXperience-thema-avonden, waarop je de nieuwste technieken ontdekt en kunt netwerken.

- 25/01/2018 - Gratis lanceringsavond met nieuwjaarsdrink

- Maart 2018 - Light & building (Frankfurt) - facultatief

- Mei 2018 - Installatie en CV

- Oktober 2018 - Inbraakbeveiliging

- December 2018 - Ventilatie

Maak jij mee deel uit van het netwerk?

5 redenen waarom dit voor jou is

1. We hebben een interessant programma met hands-on training, demonstratiekits en live coaching.

2. Je weet dat je met KNX in huis alle kanten op kunt. Niet alle deelgebieden zijn voor iedereen van toepassing, maar toch is het nuttig dat elke KNXpert ook inzicht krijgt in bijkomende mogelijkheden. Tijdens vier thema-avonden gaan we dieper in op installatie en cv, inbraakbeveiliging en ventilatie.

3. KNX staat niet stil. Fabrikanten van topmerken stellen hun nieuwste oplossingen voor in exclusieve previews zodat jij weer een concurrentievoordeel opdoet.

4. Je hangt er geen kostbare werkuren aan want de lessen zijn 's avonds. Op een moment dat je liever zou uitblazen? Wel, we maken het zo aangenaam mogelijk met broodjes en een glaasje tijdens het netwerkmoment en de receptie.

5. Toegang tot extra voordelen bij beursbezoeken

Heeft u bijkomende vragen?

Benieuwd welke onderwerpen tijdens deze KNXperience-bijeenkomsten aan bod zullen komen en hoe jij daar jouw voordeel uit kunt halen? Kom dan op 25/01/2018 naar onze eerste KNXperience nieuwjaarsdrink.

 


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

éénlijn.be

 

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: