eenlijn

Leeftijdsbewust HR (55+). Vitale pijler van uw organisatie

Concept

De krapte op de arbeidsmarkt is een structureel en nijpend probleem. Het is nu écht cruciaal om de juiste talenten aan te trekken, te ontwikkelen én te behouden.

Ook 55-plussers moeten gemotiveerd en met kennis van zaken aangetrokken worden en aan de slag worden gehouden. Tussen werkgever en werknemer moet er geen magie, maar een goeie match zijn. Een match die beide partijen doet vooruitgaan: de werkgever in het bereiken van de strategische doelstellingen en het vinden van de juiste werknemers en de werknemer in het vinden van voldoening in een werkbare job.

Deze studiedag zal u inspireren om werknemers van alle leeftijden aan te trekken en met meer goesting aan het werk te houden in het bereiken van het 'hogere doel' waar elke organisatie naar streeft.

Deze studiedag start een heerlijke buffetlunch (inbegrepen in de inschrijvingsprijs). Zo kunt alvast contacten leggen met de andere deelnemers aan deze dag. Daarna start het programma, dat bestaat uit verschillende keuzesessies. U kunt op die manier zelf uw traject samenstellen, op basis van uw eigen interesses en actuele context binnen uw organisatie.

Als afsluiter bieden we u ook nog een receptie aan.

 


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

 

Ondersteuning

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: