eenlijn

Studiedag Overheidsopdrachten 2020 online

Concept

Voor het 9e jaar organiseert Escala de Studiedag Overheidsopdrachten op maat van aanbestedende organisaties. Verdiep & actualiseer uw kennis op een intensieve studiedag gevuld met juridische én praktische aspecten. Onze topsprekers zijn opnieuw een mix van juristen en praktijksprekers uit diverse overheden.

De formule werd dit jaar verder geoptimaliseerd zodat wij u op deze studiedag 20 sessies bieden! We belichten weer diverse nieuwe aspecten en we verwelkomen op deze studiedag ook 3 nieuwe sprekers.

De ABC-sessies zijn voor geïnteresseerden met een beperkte voorkennis of als heropfrissing. Er is doorheen de dag ook een track specifiek rond werken en twee tracks met topics rond plaatsing en gunning. U stelt zelf uw programma samen, in functie van uw interesse. U kiest de 5 sessies die u wenst te volgen.

De studiedag is zo opgebouwd dat er de hele dag door sessies zijn zowel voor beginners als voor gevorderden; voor wie focust op plaatsing alsook voor wie focust op uitvoering.

Waarom intekenen voor de Studiedag Overheidsopdrachten?

  • U kunt 5 sessies bijwonen die u zelf kiest uit het uitgebreide aanbod topics toegespitst op aanbestedende overheden (overheden, scholen, ziekenhuizen, ...)
  • We staan stil bij belangrijke pijnpunten en nieuwe evoluties door rechtspraak en regelgeving, hierdoor bent u weer up-to-date!
  • Ieder jaar integreren wij verschillende nieuwe topics en nieuwe sprekers in de studiedag.
  • Uw evaluaties nemen wij ter harte zodat u op-en-top kwaliteit mag verwachten, zowel qua inhoud als sprekers.
  • U ontvangt de documentatie van uw lezingen.

Deelnameprijs bedraagt € 170 (excl. BTW) voor deelnemers uit de social profit en publieke sector; € 280 (excl. BTW) voor vrije beroepers, studiebureaus, ...

Erkenning 5 punten OVB in aanvraag.

 


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

éénlijn.be

 

 

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: