eenlijn

Virtual Reality & Augmented Reality in de medische sector

Concept

Virtual, Augmented en Extended Reality kennen een sterke groei en worden steeds vaker toegepast binnen de medische- & zorgsector. Escala neemt na de succesvolle editie van augustus 2019 te Kortrijk het heft in handen om de medische- & zorgsector bewust te maken van de mogelijkheden die deze nieuwe technologieën met zich meebrengen, dit binnen diverse disciplines in de medische- & zorgsector. VR, AR en XR kunnen een grote rol spelen bij het opleiden van geneeskundig personeel, de samenwerking met chirurgen op afstand, het visualiseren van tumoren, revalidatie(s), pijnbestrijding, verlamming, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Escala slaagt er opnieuw in om een unieke dag voor de medische- & zorgsector op te zetten. Tijdens deze dag maakt de bezoeker kennis met de meerwaarde die VR, AR en XR voor deze sectoren kan betekenen. Na een plenair gedeelte kunnen de bezoekers op de beurs zelf de meerwaarde van VR/AR/XR beleven, in contact komen met VR/AR/XR producenten & ontwikkelaars, software - hardware producenten.

Escala maakt werk van de ontwikkeling van opleidingen die inspelen op de vraag vanuit de medische- en zorgsector.

Na het volgen van deze dag maakt u het 'virtuele' verschil! U bent volledig op de hoogte van de praktische toepassingsmogelijkheden van Virtual, Augmented en Mixed Reality voor uw organisatie in de medische- en/of zorgsector.

 


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

 

Ondersteuning

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: