eenlijn

Organiseer zelf een infosessie e-Gezondheid

Wat mag je verwachten van éénlijn.be?

Vanuit het project wordt je kosteloos een opgeleide spreker en de inhoud van de sessie Spoor 1 aangeboden. Een sessie duurt normaal 2 uur en komt steeds in aanmerking voor accreditering (artsen en apothekers)

Wat verwachten we van jou?

De lokale verantwoordelijke zorgt voor een datum en een lokaal (eventueel zorgen voor eigen catering – neutrale sponsoring daarvoor is toegelaten). We gaan ervan uit dat er stroom, internet, een scherm en (eventueel) een beamer beschikbaar zijn.
Als dat niet het geval is, geef dan steeds een seintje op info@eenlijn.be.
Deze vertegenwoordiger staat tevens in voor de uitnodiging en de aanvraag tot accreditering voor huisartsen. Als dat niet lukt, kan je daarvoor eveneens beroep doen op éénlijn.be.
Opgelet: Deelnemers dienen online ingeschreven te worden via de website www.éénlijn.be. Ze kunnen dit ofwel zelf (individueel) doen; ofwel kan de verantwoordeliojke het ook voor alle deelnemers samen doen. Daarvoor zijn ten minste nodig: naam, voornaam, aanspreektitel, e-mail adres en postcode.
Via e-mail aan info@eenlijn.be kan je een standaard uitnodiging aanvragen om lokaal huisartsen en apothekers aan te schrijven. Dat Word document kan je zelf nog verder aanpassen.

Aanvragen van een nieuwe sessie

Voordat je een sessie aanvraagt, is het belangrijk hieronder beknopt de richtlijnen te lezen voor een spoor 1-sessie:

  • Spoor 1-sessies zijn multidisciplinair en interactief. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20. Wij vragen aan de lokale organisator zowel huisartsen als apothekers uit te nodigen.
  • Online inschrijving voor elke deelnemer is verplicht. De sessie verschijnt online van zodra een ICT-ondersteuner toegekend is (je ontvangt een e-mail van zodra de sessie online is).
  • Een sessie dient minstens 4 weken op voorhand aangevraagd te worden.
 
   

Om dit formulier te vrijwaren van spambots vragen we u een optelsommetje op te lossen.


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

 

Ondersteuning

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: