eenlijn

Vind je opleiding

Combi-dagen eenlijn.be

Is het moeilijk voor jou om in een snelle digitale wereld de patiënt de meest optimale zorg te geven? Zie je soms door de bomen het bos niet meer? 

We weten dat nog heel veel zorgverstrekkers op het terrein met vragen zitten en vaak schrik hebben of er tegen op zien om de nieuwe e-health diensten te gebruiken. Sommigen blijven zich vragen stellen over privacy en gegevensdeling. Hoe zit het nu juist met de geïnformeerde toestemming, waarover nu veel gesproken wordt?

éénlijn.be wil daarin verandering brengen en helpt je graag verder!

 

Daarom organiseren we combi-dagen. Wat mag je verwachten?

 

Algemene sessie "eGezondheid verkenningstocht"

We leggen uit waarom digitale samenwerking zo belangrijk is en waarom u als zorgverstrekker er baat bij hebt. Tijdens deze korte maar krachtige infosessie maken we u wegwijs in het hele e-health landschap. Wat is de Geïnformeerde Toestemming en hoe ga ik hiermee om? Wie moet beschikken over een e-Health certificaat en hoe ga ik te werk? Wat is een therapeutische relatie? Hoe kan ik op een beveiligde manier e-mails sturen over mijn patiënt of cliënt? Kan ik een medicatieschema delen via Vitalink en wie heeft toegang? Het is tevens de ideale gelegenheid om met andere eerstelijnsverzorgenden kennis te maken, te brainstormen, te netwerken.

Zowel sessie in de voormiddag als in de namiddag.

 

Specifieke sessies "eGezondheidsdiensten gebruiken in uw eigen software"

Huisartsen --> De meest gebruikte eGezondheidsdiensten: Recip-e, SumEHR, Geïnformeerde Toestemming, eGMD, Hfdst IV en eFACT worden toegelicht met onmiddellijke toepassing in uw eigen softwarepakket.

Zowel sessies in de voormiddag als in de namiddag.

 

Apothekers --> De meest gebruikte eGezondheidsdiensten: Geïnformeerde Toestemming, Therapeutische Relatie, Recip-e, GFD, Vitalink Medicatieschema en Hfdst IV worden toegelicht met onmiddellijke toepassing in uw eigen softwarepakket.

Enkel sessies in de namiddag.

 


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

 

Ondersteuning

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: