eenlijn

Specifiek - Transmurale communicatie tussen huisarts en WZC - Liaisonfiche in Daktari (spoor 2.)

 


Omschrijving

Een hands-on opleiding waarin je als huisarts (/CRA) kennis maakt met de programma's en de onderlinge communicatie- mogelijkheden binnen Daktari.  Je leert welke vernieuwende workflows er vandaag door de softwarepakketten ondersteund worden, welke eGezondheid diensten hiervoor gebruikt worden en  hoe dit in de praktijk werkt binnen je applicatie.

Programma

  • Leren registreren, gecodeerd en op de juiste plaats. Gestructureerd registreren
  • eHealth-certificaat: wat is het, wat kan ik er mee doen en hoe vraag ik mijn persoonlijk of instelling eHealth-certificaat aan?
  • eHealthBox: hoe maak ik gebruik van deze dienst van eGezondheid? Een overzicht van de functies op de website van eHealth en de functies van de bestaande commerciële mailclientsystemen. Hoe ontvang ik een bericht, hoe integreer ik een bericht en hoe verzend ik een bericht naar een andere zorgverstrekker.
  • Geïnformeerde toestemming en therapeutische relatie: hoe registreer ik deze voor mijn patiënten zodat ook ik gebruik kan maken van eGezondheidsdiensten?
  • eForms : wat is het, wat zijn actuele toepassingen, wie beheert de eForms en wie kan ze gebruiken ?
  • Liaisonfiche: wat is het, wat zijn actuele aanpassingen, hoe kan je hiervan gebruik maken vanuit Daktari
  • Recip-e : wat is de use case voor patiënten in het WoonZorgCentrum, hoe kadert dit in het HomeLink Secure protocol, wie beheert dit protocol en wie kan het gebruiken, hoe werkt het elektronisch medicatie voorschrift via Recip-e in het EBD en het EMD

Voor wie is deze opleiding bestemd

Huisartsen die WZC-patiënten opvolgen en hiervoor hun  eigen EMD software (Daktari) gebruiken

Voorkennis

Basiskennis van eGezondheidsdiensten , goede kennis van het eigen EMD (kennis via dagelijks gebruik van Daktari voor opvolging van de patiënten).


Mail deze opleiding door naar een vriend


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

 

Ondersteuning

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: