eenlijn

TransEL - Algemene verkenningstocht eGezondheidsdiensten in ziekenhuizen (afdeling spoed & geriatrie)

 


Het doel van deze opleiding is diverse functies binnen het ziekenhuis (vooral dienst spoed & geriatrie) samen laten ontdekken wat zij en vooral hun patiënten te winnen hebben bij een vlotte en efficiënte digitale samenwerking (vooral ifv ouderen die in een WZC verblijven). We willen de specialisten vertrouwd maken met de (nieuwe) technologieën die binnenkort of zelfs nu al in de software ter beschikking zijn.

Omschrijving

Nog niet overtuigd van digitale gegevensdeling van jouw patiënten via eGezondheidsdiensten? Je vraagt je af waarom je gegevens op die manier zou delen, met wie en vooral hoe?

In deze opleiding bezorgen we jou een klare kijk op die eGezondheidsdiensten die voor het ziekenhuis (spoed en geriatrie) en alle betrokken actoren van belang zijn.

Programma

  • Waarom (digitaal) gegevens delen? Wat heb je te winnen door beter en efficiënter gegevens uit te wisselen?
  • Ontdek de belangrijkste eGezondheidsdiensten om gegevens uit te wisselen bij opname & ontslag.
  • Transmurale communicatie: gebruik Hubs&Metahub in het lokale ziekenhuis. We tonen de toegang tot de Hubs vanuit het centraal patiëntendossier, de koppeling met de Metahub, type documenten die naar Hubs gestuurd worden en veel meer ...

Voor wie is deze opleiding bestemd

We richten ons voor deze opleiding vooral op dienst spoed en geriatrie van de ziekenhuizen, maar ook medewerkers van een WZC, huisartsen / CRA zijn welkom. Op die manier kan aangetoond worden wat het effectieve belang van gegevensdeling inhoudt voor alle betrokken actoren.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist, we geven jou een eerste zicht op waarom en hoe delen van patiëntengegevens via eGezondheidsdiensten.


Mail deze opleiding door naar een vriend


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

 

Ondersteuning

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: