eenlijn

TransEL - Algemene verkenningstocht eGezondheidsdiensten voor WZC

 


Het doel van deze opleiding is diverse functies binnen het WZC samen te laten ontdekken wat zij en vooral hun bewoners te winnen hebben bij een vlotte en efficiënte digitale samenwerking. We willen de medewerkers in de WZC vertrouwd maken met de (nieuwe) technologieën die binnenkort of zelfs nu al in hun software ter beschikking zijn.

Omschrijving

Nog niet overtuigd van digitale gegevensdeling van jouw bewoners via eGezondheidsdiensten? Je vraagt je af waarom je gegevens op die manier zou delen, met wie en vooral hoe? Je ziet het bos door de bomen niet meer?

In deze opleiding bezorgen we jou een klare kijk op die eGezondheidsdiensten die voor het WZC en alle betrokken actoren van belang zijn.

Programma

  • Welk voordeel heb je als (medewerker) WZC bij digitale samenwerking / gegevensdeling van jouw bewoners?
  • En welke baat hebben jouw bewoners hierbij?
  • Welke eGezondheidsdiensten zijn er? Hoe werken ze? Voor wie zijn ze van toepassing?
  • Waar vind je welke gegevens terug?
  • Vraag & antwoord

Voor wie is deze opleiding bestemd

Medewerkers van het WZC die in aanmerking (zullen) komen met het digitaal delen van bewoners gegevens: directie - CRA - verpleegkundigen - verzorgenden - ...

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist, we geven je een eerste zicht op hoe en waarom delen van bewonersgegevens via eGezondheidsdiensten.

Na deze opleiding kan je verder een praktische opleiding volgen om deze diensten effectief te gaan toepassen in het gebruikte softwarepakket van het WZC.


Mail deze opleiding door naar een vriend


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

 

Ondersteuning

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: