eenlijn

TransEL - Transmurale samenwerking voor WZC: de Transferfiche in CareSolutions

 


Een hands-on training waarin je kennis maakt met de programma's en de onderlinge communicatie-mogelijkheden binnen het gebruikte softwarepakket. Je leert welke vernieuwende workflows er vandaag door de softwarepakketten ondersteund worden, welke eGezondheidsdiensten hiervoor gebruikt worden en hoe dit in de praktijk werkt binnen jouw applicatie (CareSolutions).

Programma

  • Leren registreren, gecodeerd en op de juiste plaats
  • eHealth-certificaat: wat is het, wat kan ik er mee doen en hoe vraag ik mijn persoonlijk of instelling eHealth-certificaat aan?
  • eHealthBox: hoe maak ik gebruik van deze dienst van eGezondheid? Een overzicht van de functies op de website van eHealth en de functies van de bestaande commerciële mailclientsystemen. Hoe ontvang ik een bericht , hoe integreer ik een bericht en hoe verzend ik een bericht naar een andere zorgverstrekker.
  • Geïnformeerde toestemming en therapeutische relatie: hoe registreer ik deze voor mijn bewoners zodat ook ik gebruik kan maken van eGezondheidsdiensten?
  • eForms : wat is het, wat zijn actuele toepassingen, wie beheert de eForms en wie kan ze gebruiken ?
  • eTCS (Transmurale Communicatie en Samenwerking) en hospitalisatie : wat is de use case, wie zijn de betrokken zorgactoren, wat is de inhoud van de transfertfiche, hoe werkt het in uw EBD en het EPD (ZH)?
  • eTCS en overleg met de behandelende huisarts : welke flashberichten en communicatie kan het verpleegkundig team naar de arts doen, hoe werkt het in het EBD
  • De rol van de CRA : welke opvolgingstools zijn er beschikbaar in de EBD's voor de CRA, hoe werkt het
  • Recip-e : wat is de use case voor patiënten in het WoonZorgCentrum, hoe kadert dit in het HomeLink Secure protocol, wie beheert dit protocol en wie kan het gebruiken, hoe werkt het elektronisch medicatie voorschrift via Recip-e in het EBD.

Voor wie is deze opleiding bestemd

CRA van een WZC en de verpleegkundigen die werken in een WZC en een Elektronisch Bewoners Dossier (EBD) gebruiken voor de zorgplanning, registratie en het medicatiebeheer.

Softwarepakket: CareSolutions

Voorkennis

Basiskennis van eGezondheidsdiensten, kennis van het eigen softwarepakket.


Mail deze opleiding door naar een vriend


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

 

Ondersteuning

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: