eenlijn

Wat is Syntra West?

Syntra West

Meer en beter leren ondernemen in de KMO, daar staat Syntra West voor. Syntra West biedt opleidingen in diverse sectoren aan, zowel in dag- als avondonderwijs, in zes campussen verspreid over heel West-Vlaanderen. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat je de kennis die je bij Syntra West opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen. Syntra West leidt vooral medewerkers, kaderleden en bedrijfsleiders uit de KMO op, maar ook organisaties uit de social-profitsector en overheidsinstellingen doen een beroep op onze brede knowhow.
Het opleidingsinstituut werd in 1960 opgericht onder de naam Vormingsinstituut voor KMO. Sinds 2002 draagt het de naam Syntra West. In maart 2005 behaalde Syntra West de ISO-certificatie voor de hele organisatie.

Iso

Diploma met waarde

De opleidingen van Syntra West zijn officieel erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Het diploma of getuigschrift dat je na de opleiding ontvangt, is gecertificeerd door Syntra Vlaanderen.

Onze middelen

In ruim 54 jaar is Syntra West uitgegroeid tot een organisatie met 2500 freelance docenten, 240 vaste medewerkers en 60.000 cursisten per jaar.

Een deskundig en erkend netwerk

Syntra West vzw is erkend voor betalingen via KMO-portefeuille en opleidingscheques.

KMO_portefeuille Opleidingscheques

Syntra West werkt… en doet werken!

Volg je een opleiding bij Syntra West? Dan is de kans uiterst groot dat je actief bezig bent en blijft. 


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

éénlijn.be

 

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: